Referenser.

Här kommer vi publicera ett urval av de jobben vi utför åt våra kunder. Hoppas ni gillar det ni ser, och får någon idé av det! 

Håll till godo!

 

BSK Till BSK-Gruppen levererar vi bland annat arbetesjournaler, arbetskläder, skor, stripes, fordonsdekor, mindre dekaler, skyltar och banderoller.
jinert Första leveransen till Sven Jinert AB skedde redan 1989, i över 20 års tid har TRS levererat reklammaterial, kläder, dekaler, lackschabloner, papptryck med mera till Jinert. 
extra  Till Extra i Mjällby levererar vi allt som går att trycka på, flaggor, banderoller, fönsterdekor, skyltar, kockmössor, kepsar, arbetskläder, papperstryck och mycket mer!
hjalmarssons  Det lokala företaget som vi förser med dekor till bilar, frigolitskylt till fasaden, arbetskläder, whiteboardtavlor med mera.
thage Till THAGE levererar vi främst roll-up´s & skyltar.
delete Delete, tidigare MMB är en trogen kund som vi levererat trycksaker till under många år. I vårt portfolie till Delete finns bland annat kepsar, mössor, fordonsdekor, dekaler, kuvert,block och tidrapporter.
NCC NCC
 colorama Till Leif & hans team levererar vi bildekor, kläder och lite annat smått & gott!
IFÖ electric Här har vi bland annat gjort vävda märken, Roll-Up´s & namnbrickor.
bäckaskog slott Till Bäckaskog Slott tillverkar vi diverse skyltar i Eloxerad aluminiumplåt.Detta ger ett elegant utseende och väldigt hållbara skyltar.
Ocean 5 OCEAN 5
Kopparträdets
SIK Under 2015 fick TRS det stora förtroendet att bli leverantör till Sölvesborgs IK. Vi har levererat tryck på träningskläder, mössor med tryck, dekor till matchskyltar, pappersfolders,affischer, is-reklam, sargreklam, banderoller & programblad för att nämna några produkter.