SW Ett noga utvalt sortiment bestående av basprodukter, Bl.a. t-shirts, pikétröjor och collegeprodukter. Allt av hög kvalité och med genuin sömnad. Sportprodukter med olika typer av funktionsmaterial med utmärkta egenskaper när det gäller fukttransport, värmeisolering, vind- och vattenavvisning. Även ett smalare sortiment av exklusiva sportprodukter. Högsta fokus på kvalité och funktion, med inriktning på nytänkande och produktutveckling.
Fruit-Logo-Web FRUIT OF THE LOOM är ett av världens mest kända varumärke inom konfektion.
Har ett brett utbud av t-shirts, collegetröjor, pikétröjor mm.
textile4u Här hittar du profilkläder från en mängd olika märken. Levereras direkt från ett stort centrallager i Tyskland.
matterhorn Profilkläder som passar i många olika sammanhang, så väl på jobbet som på fritiden. Kollektionen är gjord i förstklassiga material och tidlös design. Plaggen är väl genomtänkta för att du med färg, tryck och brodyr ska kunna skapa en stark profil åt ditt företag.
proone ProOne erbjuder idag ett bassortiment till hög kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris. Att kunna möta sina kunder i en trevlig fräsch kollektion höjer såväl personalens som kundernas uppfattning och känsla om ert företag. ProOne har kläder för såväl kontoret som produktionspersonal eller vilken verksamhet det kan tänkas vara.